”I raketfart med änglapappan” i julklapp!

Funderar du på vad du ska ge ditt barn, gudbarn eller barnbarn i julklapp? Eller behöver du en present till nästa barnkalas? Med ”I raketfart med änglapappan” får du följa med på ett hisnande äventyr, genom oändliga stjärnhimlar till den brinnande Vargvulkanen, världens största djungel och de förtrollade ödlornas ö. Boken är lättläst och rikt illustrerad, och passar både bra som högläsningsbok och för dig som vill prova att läsa själv.

Här kan du provläsa och köpa boken.

Här är delar av vad BTJ’s lektör Carola Forslund skriver om boken:

”En kväll kommer änglapappan hem till Morris och hans systrar Nellie och Ella. Han tar dem med på ett otroligt äventyr. De åker rymdraket, äter stjärnstoffgodis och raketglass.

De reser till massor av olika spännande ställen och träffar både snälla och läskiga varelser.

Ja, de får helt enkelt vara med om ett äventyr som man bara kan uppleva tillsammans med en änglapappa. Det här är en intressant kapitelbok med många teman. Den är spännande och äventyrlig, samtidigt som den rymmer många känslor och inte väjer för jobbiga eller svåra ämnen. Dessutom är den lärorik! Jag gillar att syskonrelationen, likväl som relationen mellan pappan och barnen, belyses så varmt och kärleksfullt. Dessutom förmedlar författaren Cecilia Rojek att det är okej att visa känslor, vilka känslor som helst, när någon närstående har dött. Det här är en lättläst bok med många illustrationer.”