Nu släpps Demonen lös – Spöksyn del 2

Demonen omslag
Demonen, den andra fristående delen i serien Spöksyn

Se upp för idag släpps Demonen lös! Den andra, fristående delen i skräck- och relationsserien Spöksyn, lagom för bokslukaråldern, 9 till 14 år. 👻

”Följ med på ett skräckfyllt äventyr under Gamla stans gator. En demon att kämpa mot, en legend om en inmurad munk och en sekt som verkar ha kopplingar till djävulen. Vad har Tuva gett sig in i?”

Tillsammans ger sig Tuva och bästisen Aston ut på jakt efter en skatt med guldpengar, som sägs ha gömts av en munk i de underjordiska gångarna under Gamla stan i Stockholm.

I sitt sökande väcker de en demon och dras in i farliga händelser. De måste fullfölja det de har påbörjat för att undvika att bli besatta. Men varför leder spåren till Stiernkranska huset, dit Tuva flyttade förra sommaren?”

Övernaturliga fenomen, dåtid och nutid, mystik, vänskap och att ställa upp för varandra vävs samman i den här skräck- och relationsromanen.

Tusen tack till @ordalagetbokforlag, @mysticalgardendesign för omslaget och @fioristablommor för blomsterarrangemang. 

Boken finns redan nu i butik, till exempel på Science Fiction-bokhandeln, och på nätet. Vill du ha ett signerat ex? Varmt välkommen att höra av dig till mig här. ✍️